Poštovane kolege,

 

Povjereništvo SPH, podružnica Jadrolinija i svi članovi SPH daje vam punu podršku u vašim zahtjevima za pravičnu i pravednu cijenu rada , koji svakodnevno i nadasve profesionalno obnašate u trajektnoj luci Split. Način uvođenja "reda" u luci Split smatramo apsolutno ne primjerenim, jer se rješenje može postići samo pregovaranjem svih subjekata na ravnopravnoj osnovi.

 

Pozdravljamo vas uz zajednički slogan "zajedno smo jači",

 

Koordinator Povjereništva SPH,

Podružnica Jadrolinija

Dragomir Mucić

***

Poštovane kolege, radnici Trajektne luke Split, članovi Uprave i Direktore,

Udruga Sindikata vozača i prometnih radnika Hrvatske se divi Vašoj besprijekornoj borbi za očuvanje radnih mjesta i prava radnika, te zaštiti dostojanstva svakog zaposlenog u Trajektnoj luci Split. Vaš je  Direktor jedan od malobrojnih koji su stali na čelo obrane interesa  radnika i opstojnosti Trajektne luke  što je u Hrvatskoj jedinstven i rijedak primjer solidarnosti Uprave i radnika.

Udruga Sindikata vozača i prometnih radnika Hrvatske  Vam daje punu potporu u vašim nastojanjima, jer je samo zajedničkim snagama moguće stati na kraj devastiranju imovine, ukidanju radnih mjesta i prava iz tog naslova te zaustaviti pošast pljačkanja i ovako već poniženih i obespravljenih radnika.

Držite se zajedno i ne dopustite da vas prevare pustim obećanjima jer vaš put je jedino ispravan!

Sindikalni pozdrav !

 

                                                                         Predsjednik USVPRH

                                                                                Anto Jelić